Dyslexiezorg Noord Nederland
Sluiten
Tevredenheidscijfer: 8,7
  1. HomeBlue triangle
  2. NieuwsBlue triangle
  3. Tevredenheidscijfer: 8,7Blue triangle

Tevredenheidscijfer: 8,7

19 februari 2018
Het team van DZNN is trots op het cliënttevredenheidscijfer: 8,7!
Om de kwaliteit van de hulpverlening hoog te houden, wordt ouder(s)/verzorger(s) gevraagd een zogenaamde 'Thermometer' in te vullen. De uitkomsten van deze cliënttevredenheidscijfer van 1 januari 2017 tot 31 december 2017 wordt gewaardeerd met een 8,7. De kinderen in de leeftijdsgroep van 12 jaar en ouder, waarderen de zorg met een 9,2!

Het team van DZNN is erg blij met de waardering van de ouders en de kinderen voor de dienstverlening. 

De dienstverlening van DZNN wordt gekenmerkt door:
  • Specialistische  behandeltrajecten;
  • Afstemming met de school; schoolbezoek door schoolbezoeker met als doel uitleg te geven over de behandeling; daarnaast: mailcontact of telefonisch contact tussen de desbetreffende behandelaar en leerkracht/intern begeleider; ook is de leerkracht of intern begeleider welkom behandelingen bij te wonen, na toestemming van de cliënt;
  • Gespecialiseerde en betrokken behandelaren die werken vanuit een wetenschappelijk geschoold team;
  • Directe betrokkenheid van de ouders door deelname aan het behandelprogramma als medetherapeut. De directe betrokkenheid van een ouder is een belangrijke succesfactor: vader of moeder ziet en hoort hoe de behandelsessies gestalte krijgen, hoe de behandeling vorm wordt gegeven, hoe het kind reageert op de behandeling, hoe de 'mindset' van het kind verandert en hoe de behandeling in de thuissituatie deels voortgezet kan worden.