Dyslexiezorg Noord Nederland
Sluiten
Header placeholder
  1. Cliƫnttevredenheidscijfer is een 8.7!
  1. HomeBlue triangle
  2. AanmeldenBlue triangle
  3. Particuliere (dyslexie)zorgBlue triangle

Particuliere (dyslexie)zorg

U kunt goede redenen hebben op particuliere basis diagnostiek en behandeling te laten verrichten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind niet voldoet aan de criteria voor de vergoede dyslexiezorg. Tussen de vergoede dyslexiezorg en de particuliere dyslexiezorg bestaat overigens geen inhoudelijk verschil; de behandelprotocollen zijn identiek.  Als u op zoek bent naar adequate adviezen voor uw kind met lees- en/ of spellingsproblemen en er mogelijk sprake is van dyslexie, dan is het mogelijk een particulier onderzoek (niet vergoed onderzoek) aan te vragen bij DZNN.

Aanmeldingsformulieren particulier (niet vergoed) onderzoek voor kinderen op de basisschool: 
(s.v.p. beide formulieren opsturen in één pakket)
 
Ouder(s): Formulier ouder(s)  
  Machtigingsformulier  
School:
(als uw kind op de basisschool zit*)
Formulier school
 
 

U kunt uw aanmelding sturen naar het centrale postadres:
DZNN
It Beaken 8
8502 BX Joure

 
Zodra wij uw aanmelding compleet binnen hebben (dus ook het formulier en de documenten van school), wordt er contact met u op genomen om de gegevens door te nemen en een afspraak te maken.

*Indien uw kind het voortgezet onderwijs volgt, is er geen aanmeldingsformulier van school nodig. Wel willen we u vragen toetsscores en handelingsplannen van de basisschool mee te sturen en een cijferlijst van het voortgezet onderwijs. Het aanmeldformulier voor kinderen op het voortgezet onderwijs (en volwassenen) vindt u hier.

Meer informatie voor dyslexieonderzoek voor volwassenen vindt u op hier.